Back to top

Office Assistant 32 uur p.w.

Parttime
ONZE ORGANISATIE GROEIT…..WIJ ZOEKEN JOU !

Wat ga je doen?

De office assistant is een flexibele ‘’duizendpoot’’ die administratieve- en managementondersteuning zal geven aan onze General Manager, MT-leden en Supervisors. In deze functie ben je de ondernemende en operationele spil van ons leidinggevende team.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:

Je bent een ster in multitasking, met oog voor detail. Als Office Assistant ben jij in persoon,  via de telefoon of via email de allround ‘’hulptroep’’ voor onze General Manager en MT-leden die ondersteuning (of vragen) nodig hebben voor:

  • correspondentie, post, afspraken plannen (elektronische agenda), voorbereiden meetings, agendapunten .... en een broodje, maken (en verspreiden) van verslagen en rapportages, telefoontjes ‘’filteren’’, reisplannen en hotelreserveringen afstemmen, organiseren bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten, bezoekers ontvangen etc. 

Daarnaast neem je ‘’in no time’’ de Supervisors van de verschillende afdelingen veel werk uit handen en ont zorg jij ze met:

  • urenregistratie, ziek- en betermeldingen, correspondentie/post, afspraken, notuleren van afdelingsoverleg, productieoverleg etc..

Wij zijn op zoek naar een:

Om als Office Assistant aan de slag te kunnen gaan is het belangrijk dat je beschikt over minimaal een MBO - 4++ werk en denkniveau en 5-10 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden, bij voorkeur in een productieorganisatie. Voor MS Office draai jij je hand niet om (Outlook, Word, Excel, Powerpoint). Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse- en goede kennis van de Engelse taal (schrijven, spreken). Je bent flexibel inzetbaar, resultaatgericht en op korte termijn beschikbaar. 

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Wanneer je als Office Assistant bij ons gaat werken, gaan we graag een keer met jou in gesprek over het salaris en onze secondaire arbeidsvoorwaarden (w.o. 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen, kilometervergoeding, een variabele kwartaalbonus en een eindejaar bonusuitkering etc.).

Als Office Assistant werk je minimaal 32 uur per week, verdeeld over 5 dagen. Je bent een stevige persoonlijkheid en een integere en betrouwbare teamplayer met een hands on mentaliteit. Je wordt betrokken bij onze uitdagende doelstelling ‘’the next step’’ waar jouw kwaliteiten en eigen initiatief aan worden toegevoegd, dit alles binnen een informele werksfeer.  

Vragen?

Stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via solliciteren@tnb.nl of 078-6527652. Voor uitgebreide informatie over deze functies kun je ook terecht op onze website www.tnb.nl/vacancies.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij de medewerker met passie die wij zoeken? Solliciteer dan via de website of stuur je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide cv naar Personeelszaken Transnational Blenders BV, emailadres, solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Transnational Blenders

TRANSNATIONAL BLENDERS BV (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de scheepvaart, automobielsector en de industrie. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om een “extensive servicing partner” te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk “customized solutions”.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt; de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 125 medewerkers verdeeld over de afdelingen Blending, Afvullen, Warehousing, Bunkering, Technische dienst, Scheepvaart, Administratie, Productmanagement en Laboratorium. Onze organisatie is per direct op zoek naar een enthousiaste

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.