Back to top

Technisch Medewerker

Fulltime
ONZE ORGANISATIE GROEIT…..WIJ ZOEKEN JOU !

Wat ga je doen?

De Technisch Medewerker is verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van technische en facilitaire voorzieningen in de organisatie. De Technisch Medewerker rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:

  • Preventief en correctief onderhoud aan de facilitaire voorzieningen.
  • Je voert controlerondes uit en registreert en rapporteert schriftelijk in het logboek en/ of het onderhoudsmanagementsysteem.
  • Zorgdragen voor voldoende voorraad van consumptie-, verbruiks- en kantoorartikelen.
  • Bestellen van consumptie-, verbruiks- en kantoorartikelen bij de vaste leveranciers
  • Begeleiden van externe partijen bij reparaties en onderhoud van de facilitaire voorzieningen en het terrein.
  • Zorgdragen voor veiligheid van en aan materialen, middelen en facilitaire installaties.
  • Toezien op de naleving  van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften zoals Arbowetgeving en (specifieke) wet- en regelgeving en orde en netheid in de hele organisatie.

Wij zijn op zoek naar een:

Enthousiaste collega die beschikt over minimaal een opleiding op MBO-2 niveau in de technische richting. Samen met enkele jaren relevante praktijkervaring en een no nonsense instelling biedt dit een goede basis. Je praktische werkervaring zit vooral in je handigheid, inventiviteit, creativiteit en een gezonde dosis nuchter verstand. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Een heftruckcertificaat is een pre, een rijbewijs is verplicht. De functie is fulltime, de werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdienst.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie binnen een informele werksfeer in een sterk groeiende organisatie. Je wordt betrokken bij onze uitdagende doelstelling ‘’the next step’’ waar jouw kwaliteiten aan worden toegevoegd. Samenwerking met enthousiaste collega’s en interne opleiding / training in je vakgebied biedt een solide basis voor individuele ontwikkeling. Wij gaan graag voor een duurzame arbeidsrelatie. Over het salaris en onze secondaire arbeidsvoorwaarden (w.o. 25 vakantiedagen, een premievrij pensioen, kilometervergoeding, een variabele kwartaalbonus en een eindejaar bonusuitkering etc.) gaan wij graag een keer met je in gesprek.

 

Vragen?

Stel ze gerust! Je kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via solliciteren@tnb.nl of 078-6527652. Voor uitgebreide informatie over deze functies kun je ook terecht op onze website www.tnb.nl/vacancies.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij de medewerker met passie die wij zoeken? Solliciteer dan via de website of stuur je schriftelijke sollicitatie met uitgebreide cv naar Personeelszaken Transnational Blenders BV, emailadres, solliciteren@tnb.nl, Wieldrechtseweg 37, 3316 BG  Dordrecht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Transnational Blenders

TRANSNATIONAL BLENDERS BV (TNB) te Dordrecht is onderdeel van de ENVIEM groep en produceert smeermiddelen voor de scheepvaart, automobielsector en de industrie. De visie van TNB is gericht op de (organisatie) doelstelling om een “extensive servicing partner” te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk “customized solutions”.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. TNB produceert zowel voor de nationale als internationale markt; de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken totaal ca. 125 medewerkers verdeeld over de afdelingen Blending, Afvullen, Warehousing, Bunkering, Technische dienst, Scheepvaart, Administratie, Productmanagement en Laboratorium. Onze organisatie is per direct op zoek naar een enthousiaste

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.
Door het verzenden van dit contactformulier gaat u akkoord met de Privacy Policy, en staat u toe dat deze gegevens per e-mail verstuurd worden naar ENVIEM BV.